onsdag 21 maj 2014

Make up store Tribe collection 2014

Nu i maj släpper Make up store en kollektion de valt att kalla Tribe, den är inspirerad av inkaindianerna och grafiska former. Promo bilden till den här kollektionen är galet snygg.


Här ser ni produkterna jag fått hem för påseende från kollektionen. Det är ett läppstift i färgen Burgundy, en Microshadow i färgen Beaver, två stycken Marble eyeshadow i färgerna Black vermont och Indus gold.

Microshadow Beaver

Swatched on bare skin

Marble eyeshadow Indus Gold

Swatched on bare skin

Marble eyeshadow Black Vermont

Swatched on bare skin

Lipstick Burgundy on the lips.

Det finns ganska många fler produkter i kollektionen, bland annat två eye dusts, en cybershadow, nagellack och två make up bags. Men jag tycker det är roligare att visa de produkter jag har att tillgå istället för pr-bilder, eller vad säger ni?
Jag gillar verkligen den här kollektionen, kontrasterna mellan smutsig grönguld, svart, vitt och silver tillsammans med bäriga läppar. Åh, så snyggt det är! Den matta ögonskuggan Beaver är lite grå i tonen, den är lättjobbad för att vara en matt skugga. De två marble skuggorna är rena drömmen att jobba med, de glider på som smör och är väldigt bra pigmenterade. Dessutom kan man ju välja om man vill använda vissa delar av skuggan för att få lite olika toner, som en liten minipalett i samma skugga. 
Läppstiftet ser verkligen jättemörkt ut i hylsan men väl på så blir det mer bärigt, lite vampigt också. Jag gillar den här kollektionen. 
Har ni hunnit kika på den något än? Något ni gillar extra mycket?

Make up store's collection for the month of may this year is called Tribe and is inspired by inca indians and graphic patterns. Loving the contrasts in the collection, dirty gold, black, white, silver and berry lips. Love!


2 kommentarer:

  1. Den är kollektionen är så snygg!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är den, gillar alla produkter jag har från den :)

      Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!