lördag 24 maj 2014

No7 Beautiful skin Melting gel cleanser

Här har vi en produkt som jag tyckte verkade intressant när jag var på apoteket för att kolla utbudet av No7 produkter. Det är en gel rengöring som omvandlas till en olja när den masseras på huden, den sägs ta bort smink och smuts skonsamt och sköljs av med vatten.

Jag gillar ju rengöringsoljor av alla dess slag så jag tänkte att denna nog var bra, så är det ju alltid kul att prova lite nya grejer med.
Och visst omvandlas gelén till en olja, en olja som är stört omöjlig att få bort från ansiktet. Sminket bara glider runt tillsammans med oljan som inte släpper. Jag har försökt med alla tänkbara metoder för att få den att fungera för mig, men nej. Jag har till och med svårt att få bort den med efterföljande rengöring. Jag har därmed konstaterat att; vi går inte så bra ihop Melting gel cleanser och jag. 

Jag har svårt att se vem som skulle tycka att den här produkten är bra. Kanske om man är supertorr på vintern, men vem vill gå med en oljig hinna i ansiktet?
Nej denna åker ner i soporna!
Den kostar ca 99 kr om någon mot förmodan känner för att prova den. This is a cleanser that transforms from a gel to oil when you massage it to your skin. The concept is really good and I like cleansing oils in general. But this one, it just move my make up around and I can't get the oil to come of my face. I have a hard time to get it of with a normal face cleanser. 
No, this is not for me. 

4 kommentarer:

 1. Men blä vad tråkigt, jag hade inte en aning om att produkten var en olja/gel, trodde bara att det var en vanlig löddrande ansiktsrengöring, där ser man.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det trodde jag ju med, tråkigt att den funkar som den gör så galet svårt att få bort den

   Radera
 2. Har också testat den men tyckte inte alls att den var svår att få bort. Jag kände inte heller av den oljiga hinnan du nämner. Konstigt att det kan bli sån skillnad. Nån av oss som fått ett måndagsexemplar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skumt.. Kan ju hoppas att min är ett måndagsexemplar för den är riktigt dålig :(

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!