torsdag 8 maj 2014

No7 High shine lip crayon in Tickle

No7 har gjort sin egna version av de populära läppkritorna som de kalla high shine lip crayon. Det finns fyra färger att välja bland och jag har korallfärgade Tickle att visa er idag.Man skruvar upp produkten, vilket är väldigt smidigt. Man slipper liksom tänka på att behöva vässa, dessutom hade det behövts en sån där stor vässare vilket jag inte har någon. Så denna tyckte jag var jättesmidig.


Här ser ni en swatch an den. Som ni ser så är det en ganska skir historia men för min del gör det inget då jag är väldigt förtjust i dessa skira läppisar. Det ger en viss glans till läpparna och känns mjukt och behagligt på. Känns lite återfuktande, absolut inte uttorkande vilket också ger pluspoäng. De hittas på apotek hjärtat och kostar ca 99 kr styck.
Detta är verkligen en produkt i min smak. Jag kommer titta på en till som jag har spanat in, en rosa nude som ser jättefin ut. 

No7 lanserar även en till läpprodukt som de kallar BB lips beauty balm som kommer i en tub. De är jag väldigt nyfiken på också. Då det verkar vara en dupe till Clarins instant natrual lip perfector. Denna produkt kommer i tre olika färger och kostar även den ca 99 kr styck.

I've tried this new lip crayon from No7 in the color Tickle which is a coral color. I love this color for spring and summer. And I love that it's a bit sheer as well. It feels nice and soft on the lips. Two thumbs up for this one.

4 kommentarer:

 1. Den ser jättefin ut i färgen!

  SvaraRadera
 2. Jag hade nog velat ha lite mer färg på den faktiskt...men jag älskar ju färg på läpparna ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig ger den lagom med färg, just orange är inte någon favorit annars. Men när den är såhär så gillar jag den :)

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!