onsdag 4 juni 2014

The Body shop Vineyard Peach body mist

The body shop har utökat sin Vineyard peach serie med en body mist. Jag har bara duschkrämen i serien sedan innan, hade gärna haft både skrubb och butter, doften är riktigt god av solmogna persikor så jag kände att jag behövde misten. Den doftar otroligt fruktigt och verkligen realistiska persikor. Dock sitter den inte så länge på huden i och med att det bara är en mist men jag tycker dessa är perfekta att ha på sommaren under dagen då man kanske vill ha något mer "parfymigt" på kvällen och då är det bara att tuta och köra på vad man vill eftersom misten har försvunnit.

Jag köpte min när The body shop hade en drive på mistsen då de kostade 100 kr istället för 125 kr. Jag vet inte hur länge den driven pågår men förra veckan gällde den fortfarande. 
Har ni någon favorit mist från The body shop?


The body shop has recently released a body mist in their Vineyard peach scent, which I really love so I felt that I needed it. The scent is very fresh and peachy, I think it's perfect for daytime in the summer. Do you have any favorite among the body shop's body mists?

2 kommentarer:

  1. Deras Vanilla mist är det enda jag använder i doftväg, älskar den!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den är väldigt god :) Jag har den fast EdT :)

      Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!