torsdag 26 september 2013

Giorgio Armani Si

Så fort jag sniffade på Si, Giorgio Armani's nya doft, så visste jag att jag ville ha den. Så passligt fick jag hem en 20 % på valfri vara på Kicks. Valet var självklart, jag klickade hem Si. Denna storleken på 50 ml kostar 845 kr. 

Parfymen doftar riktigt gott av bland annat svartvinbärsnektar, chypre och myskartat trä. Jag tokgillar den här doften, känns väldigt fräsch nu i höst men det är en sån där parfym som funkar året om. I alla fall i min näsa.

Har ni prov sniffat? Gillar ni den?


This is one of my new perfume loves, Giorgio Armani Si is a warm and cozy scent. I think this is a perfume that works at all times. Yep, I love it.

4 kommentarer:

 1. Åhhhh jag vill också köpa den....tror jag iaf. Är så nyfiken på den. Men har inte luktat på den. Jag älskade deras Sensi. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är riktigt god :) dofta så fort du får chansen :) Nu är jag ute efter Michael Kors parfymer, mvh önskelistan som aldrig tar slut :)

   Radera
 2. Jag ÄLSKAR Si och kände att jag var tvungen att köpa den men som tur var tog jag ett prov efter att ha testat testkört ett tag insåg jag att denna inte alls sitter på mig :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men nej vad tråkigt! Den doftar ju såå gott.. på mig sitter den typ till dagen efter.. konstigt sånt där kan vara

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!