söndag 4 november 2012

Make up store Bon Bon

Make up stores julkollektion för i år heter Bon Bon och är inspirerad av cupcakes, macarons och andra färgglada bakverk. Det är Linda Hallberg som ligger bakom hela kollektionen. Jag var en sväng till Make up store tidigare idag och detta är vad som fick följa med hem.

Tre av ögonskuggorna.

Beigeguldiga Cinnamon Bread

Grålila Cupcake

Brunguldiga Chocolate Fondant


Här är två bilder på swatches, på den övre bilden syns skimmret ganska tydligt och på den nedre så är färgåtergivningen bättre.

Jag var nära på att åka hem med fel eyedust, då hon i butiken gav mig Bronze Sepia först vilket jag märkte när jag satt i bilen och precis skulle åka hem. Så jag kunde smidigt springa tillbaka och byta till rätt. Det hade ju inte varit kul att komma hem och upptäcka det först hemma..

Iallafall så tycker jag att dessa tre är hur fina som helst! Jag är ganska sugen på eyelinern Chocolate Cheesecake också så kanske blir den en annan gång. Vad tycker ni om kollektionen? Har ni köpt något?

2 kommentarer:

 1. Himla fina! Jag har inte köpt ngt än, har faktiskt inte ens varit på MUS på himla länge...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de!
   Det var faktiskt första gången på hur länge som helst som jag var inne på MUS också. Gick dit för jag var sugen på denna kollektionen :)

   Radera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!