onsdag 21 november 2012

Macadamia Natrual Oil

"Macadamia Natrual Oil är en hårolja som passar alla hårtyper, och är särskilt bra för torrt eller skadat hår. Den innehåller både Arganolja och Macadamiaolja, som ger håret näring och glans samtidigt som den absorberas snabbt utan att lämna något fet hinna. Dofterna från dessa två oljor verkar terapeutiska och skyddar håret mot UV-strålning och ger håret fukt."


Den sista tiden har jag börjat använda och gilla håroljor mer och mer. Detta har resulterat i att jag provat några olika och först ut att få ett omdömme är Macadamias Natrual Oil.

Jag tycker detta är en trevlig hårolja, den är ganska trögfyltande och doftar lite kryddigt. Jag upplever att mitt hår blir mjukare och mer följsamt när jag använder denna. Jag gillar både doften och känslan mitt hår får av den. Däremot så måste jag tvätta det lite oftare då jag tycker att den liksom tynger ner håret andra dagen. Jag applicerar en liten mängd i handdukstorrt hår och sedan fönar jag det torrt. Håret blir väldigt glansigt och fint.

Har man torrt och skadat hår tror jag att den här oljan är superbra, och att man inte märker av att håret måste tvättas oftare som för mig.

Pris: 150 kr/ 30 ml
Betyg: 4/5

1 kommentar:

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!