söndag 2 augusti 2015

Estee Lauder Color Envy Eye shadow palette Ivory Powder

Den tredje, och för närvarande den sista, av mina Color Envy paletter från Estee Lauder är Ivory Powder. Själva paletten är likadan som de andra jag visat, mörkt blå högblank ovansida med guldfärgade kanter runt om. Den hålls stängd med ett magnetsnäpp. Paletten känns tung och i locket finns en spegel, lika stor som locket. Det följer med två applikatorer, de där med skumgummi som hos mig brukar hamna i soporna. 

Estee Lauder Color Envy Palette


Estee Lauder Color Envy in Ivory Powder

Estee Lauder Color Envy Palette in Ivory Powder
Paletten innehåller precis som alla i Color envy serien fem skuggor i olika färger. I just Ivory Powder så är de neutrala och lutar åt det gråa hållet. Det finns en ljus rosa nyans som har lite skimmer och funkar bra som highlighter, en annan ljus nyans med lite skimmer fast denna är lite gultonad, en matt gråbrun nyans, en taupe färgad skugga med lite skimmer och till sist en mörkbrun skugga som har lite skimmer den med. Nedan kan ni se en swatch gjord på bar hud. jag tycker pigmenteringen är bra men den kunde varit bättre. Jag upplever att de andra två paletterna jag har har mer tryck i färgerna, de är verkligen inte dåligt pigmenterade bara att de andra jag har är bättre. 
Men är man ute efter en neutral palette i den här färgskalan och vill unna sig lite lyx så är den absolut värd att kika på. Det är en perfekt vardagspalette för mig. 
Finns bland annat på Kicks och kostar ca 525 kr.


Estee Lauder Color envy eye shadow palette in Ivory Powder Swatch

Swatching my last Color envy palette from Estee Lauder, Ivory Powder. This is a nice neutral palette, perfect for everyday at least for me. I love the colors in this. Although I should mention that the other two I have has more color to them than this one. It still has really good pigmentation but the other two I have is a tad bit sharper when it comes to the pigmentation. I still love this palette. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!