måndag 27 januari 2014

Glominerals Magestic Jungle collection

I höstas släppte Glominerals en kollektion vid namn Magestic Jungle, nedan ser ni swatches och bilder på kollektionen. Kollektionen består av en palette, ganska klumpig sådan, med ormliknande mönster på utsidan. Inuti paletten hittar vi 8 ögonskuggor, 4 matta och 4 med skimmer, samt två micro eyeliners. Det följer även med en Cream color för läppar och kinder. Paletten och Cream color'n kommer i en liten necessär.


Översta raden: Misty Mauve, Fireside Bronze, Forest Fantasy, Night Raven
Nedre raden: Bamboo, Clay, Tribal, Purple Python

Black & Charcoal

Misty Mauve, Fireside Bronze, Forest Fantasy, Night Raven, Bamboo, Clay, Tribal, Purple Python

Brazilian Bronze

Brazilian Bronze

Allt är swatchat på bar hud. Ögonskuggorna håller bra kvalitet och är väl pigmenterade. Den enda skuggan jag hade lite problem att få jämn var mörkblå skimriga Night Raven, de andra applicerade jämnt och fint. De matta skuggorna var dock aningen pudrigare än de med skimmer, men det är ju väldigt vanligt när det gäller matta skuggor. Så, för att vara matta är de riktigt bra.
Eyeliner pennorna som följer med är i miniformat, det gör att jag tvivlar på att man kommer behöva vässa dom. Tänk Bare Minerals nya brynpennor Frame & Define. 
Cream color färgen torkar liksom nästan till en pudrig yta så den är inte jätteskön att ha på läpparna, men den kan nog bli riktigt fin att använda på sommaren för att tillföra lite glöd till kinderna. 

Överlag gillar jag kollektionen, lite väl klumpig palette, men annars gillar jag. Visst är det fina färger?

Some swatches and pictures of the Magestic jungle collection from Glominerals. Overall I like the collection, I think that the palette it self is a bit bulky. But other than that it's a good collection with good colors and great pigmentation.

1 kommentar:

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!