fredag 31 januari 2014

Viva la Diva 3 in 1 concealer

I flera år har jag använt Make up store's Cover all mix concealer för att dölja mina mörka ringar under ögonen. Jag använder den rosa delen och så lägger jag en "vanlig" flytande concealer ovanpå. Cover all mix täcker bra och den är ganska fast, eller torr om man så vill, i konsistensen vilket gör att den inte lägger sig i veck eller flyttar på sig under dagen. Jag vet att en del tycker den är svårjobbad just för att den är så torr men för min del är det bara bra då det gör att den täcker riktigt bra.

Hur som helst, för ett tag sedan fick jag hem Viva la Diva's variant på cover all mix, deras 3 in 1 concealer. Och visst ser den ut precis som Mus variant? Jag har testat denna under en tid och känner att jag är redo att dela min åsikt om den med er.
Den är i princip identisk med cover all mix till utseendet, annan färg på burken bara. Jag har främst använt den rosa delen i denna med, använder de andra två ibland om jag har någon röd fläck eller finne att dölja. 
Jag upplever 3 in 1 concealer som något krämigare än CAM, vilket också gör att jag inte tycker den täcker lika bra, men tro mig den täcker väldigt bra då den är tjockare än många andra concealers. Krämigheten gör även att den lägger sig i veck, inte mycket men lite grann fram på eftermiddagen kan jag se att den gör det i de fina linjerna under ögonen. Jag använder för övrigt alltid primer under min make up.
Jag har använt den på samma sätt som jag brukar med CAM:en vilket betyder att jag också lagt en flytande concealer ovanpå, när jag gjort det kan jag faktiskt inte alls se någon skillnad vad det gäller täckningen på dom. Gör jag så så täcker de lika mycket båda två. Det enda som skiljer dom åt är att 3 in 1 är något krämigare så vill man ha en tjock concealer som inte är torr är denna ett väldigt bra alternativ då man får tre färger för tre olika ändamål för bara 80 kr.

Jag skulle vilja säga att denna lilla burk är ett riktigt budget kap!

Har ni provat den?


Tried this concealer wheel out for a while and I really like it. It's similar to my favorite from Make up store but this i a lot cheaper.

2 kommentarer:

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!