torsdag 9 januari 2014

Loreal Color Riche Rocknroll Denim

Det blev en lite annorlunda bild på Rocknroll Denim från Loreal, vinkeln på bilden alltså. Men man ser lacket ganska bra och det är huvudsaken. 
Rocknroll Denim är ett jeansblått lack med små små silver flecks i. Det är väldigt fint men jag känner inte riktigt att jag trivs i färgen.. Så bråkade det lite med mig när jag lackade, vid lager nummer två drog penseln med sig lack och lämnade några kala fläckar här och var. Så, jag tycker detta lacket är jättesnyggt men själv trivs jag inte i det, vilket jag är lite ledsen över.
Torktiden var bra och det drog som sagt med sig lite lack vid andra lagret. Kostar 59 kr. Jag använde OPI Nail Envy som underlack och CND Weekly top coat som överlack.


This is Rocknroll Denim from Loreal, a mid tone blue color with tiny silver flecks to it. The color is very nice but I don't feel comfortable with it. It's not me. Although I do think it's a very pretty color.

3 kommentarer:

 1. Hej! Överlacker som du använder här från CND har jag varit sugen på sen jag läste om det hos dig första gången. Undrar bara är det svårt att ta bort och vad tar du bort det med? Mvh Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder Depends blå remover och det funkar jättebra, jag vet dock att en del upplever att det är svårt att få bort med den. Så ett säkert kort är att använda en acetonbaserad remover, eller prova med depends blå först. Men jag tycker inte det är svårare än något annat överlack.

   Radera
 2. Tack för svaret:)!

  SvaraRadera

Skriv gärna något snällt här, det gör min dag! =)
Jag svarar på kommentarer här i fortsättningen då det blir lättare för alla att hänga med i vad som sägs här då!